Kurs nemačkog u Beču
Kurs nemačkog u Beču
0 %
+
Kurs nemačkog u Beču

Kurs nemačkog u Beču

Kursevi

Lokacija: Beč

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: 23.06.2018 – 04.08.2019.  (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje (14 dana, 13 noći)

Uzrast: 14  – 17 godina

0,00 EUR
1.599,00 EUR
Od 1.599,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Beč je glavni grad Austrije i odlikuje ga bogata arhitektura. Na ulicama ovog fascinantnog grada dominira arhitektura XIX veka, uglavnom barokna i renesansna zdanja koja se prepliću sa modernim dostignućima, poput zgrade Muzeja savremene umetnosti. Ako ste sladokusac, prijaće Vam parče čuvene Saher torte, uz obilazak obilja znamenitosti, poput dvoraca Belvedere i Šenbruna, Hofburga, Muzejske četvrti ili Tornja Dunav.

 

Putnici su smešteni u samom centru Beča, na 15 minuta hoda od čuvenog dvorca Belvedere. Boravak je u dvokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom. Časovi nemačkog se održavaju u rezidenciji, u kojoj se takođe nalaze sala za bilijar, mali fudbal, karaoke, a postoji i mogućnost iznajmljivanja bicikla. Wi-Fi je dostupan u čitavoj rezidenciji.

KURS NEMAČKOG Kurs podrazumeva ukupno 15 sati nemačkog jezika, odnosno 20 časova nedeljno. Na osnovu rezultata postignutih na inicijalnom testu, učenici se razvrstavaju u odgovarajuće grupe. Svoje jezičke veštine usavršavaju u malim grupama od 10 do 15 polaznika, vođenim od strane izvornih govornika na jezičkom nivou znanja od A1 do C1. Grupe su mešovite i čine ih učenici iz čitavog sveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE Pored kursa nemačkog, program uključuje još i poludnevne i celodnevne ekskurzije, odnosno mnoštvo sportskih aktivnosti i kreativnih radionica.

Broj nedelja

Cena

2

1599 EUR

Cena uključuje: 15 sati nemačkog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona u četvorokrevetnoj sobi, lokalnu kartu za prevoz, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu. 

Cena ne uključuje: registraciju 50 EUR, troškove avionske karte, fakultativne izlete; doplata za dvokrevetnu sobu: 75 EUR nedeljno, sigurnosni depozit: 50 EUR.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html  Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Nemački
Država Austrija
Uzrast Za decu, Za tinejdzere
Grad Beč
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Hotel, Studenska rezidencija
Prevoz Sopstveni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti