Kurs engleskog uz fudbal u Mančesteru
Kurs engleskog uz fudbal u Mančesteru

Kurs engleskog uz fudbal u Mančesteru

Kursevi

Lokacija: Mančester

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 30.06 – 28.07.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 13 dana, 12 noći

Uzrast: 12 – 17 godina

Individualni program

0,00 GBP
2.865,00 GBP
Od 2.865,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Mančester je grad koga često nazivaju glavnim gradom severne Engleske, pa ga stoga mnogi smatraju „drugim gradom Ujedinjenog Kraljevstva”. U istorijskom smislu, Mančester je imao značajnu ulogu u industrijskoj revoluciji kao prvi grad koji je industijalizovan. Danas je ovo moderan centar u kome većina stanovnika smatra fudbal najvažnijom sporednom stvari na svetu. Mančester je dom dva svetski poznata fudbalska kluba, Mančester junajteda i Mančester sitija.   

Tokom boravka u Mančesteru, učenici su smešteni u kampusu univerziteta u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). U okviru kampusa se nalaze sportski tereni i bazeni, kao i prostorije za razonodu sa TV-om, video igricama i stolom za bilijar. U kampusu se nalazi i bioskopska sala. Igračima će biti obezbeđeno besplatno pranje sportske opreme.

KURS ENGELSKOG UZ FUDBAL ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno uz 15 sati treninga nedeljno. Časovi su koncipirani tako da mladim fudbalerima pružaju mogućnost da koriste engleski jezik u realnim životnim situacijama, odnosno na terenu, za vreme treninga. Komunikacija sa saigračima i trenerom se odvija na engleskom, a kurs jezika takođe stavlja naglasak na razvoj jezičkih veštine govora i slušanja i izvan terena. 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored kursa engleskog i fudbalskih treninga koji se održavaju na stationu Mančester sitija, program podrazumeva i jednu celodnevnu ekskurziju, kao i organizovanu turu na Etihadovom stadionu i posetu Nacionalnog fudbalskog muzeja.

Broj nedelja

Cena

2

2865 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave engleskog i 15 sati treninga nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete, sigurnosni depozit 45 £ (plaća se na licu mesta i vraća se ukoliko nije prouzrokovana nikakva šteta na inventaru).

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Mančester
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Sopstveni
Tip Individualni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti