Festival u Edinburgu i kurs engleskog
Festival u Edinburgu i kurs engleskog
Festival u Edinburgu i kurs engleskog
Festival u Edinburgu i kurs engleskog

Festival u Edinburgu i kurs engleskog

Kursevi

Lokacija: Edinburg, Škotska

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 05.08 – 19.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 1 ili 2 nedelje

Uzrast: 18+ 

Individualno putovanje

0,00 GBP
420,00 GBP
Od 420,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Edinburg se smatra jednim od najlepših gradova Evrope: u isto vreme moderan i tradicionalan, on sjedinjuje istorijsko nasleđe sa bogatom kulturnom scenom. Edinburg je vekovima bio dom kraljeva, velikih političara, crkvenih poglavara i izumitelja. Danas je ovo veoma značajan obrazovni centar u koji dolaze mladi iz čitavog sveta. 

Putnici imaju opciju smeštaja u britanskoj porodici ili u studentskoj rezidenciji. Ukoliko se opredelite za smeštaj u porodici, imaćete priliku da vežbate koverzaciju u realnim životnim situacijama. Ovo iskustvo takođe pruža mogućnost da doživite kako živi tipična porodica u Edinburgu. Studentska rezidencija je udeljena svega 10 minuta vožnje od škole. Putnici su smešteni u jednokrevetnim sobama sa kupatilom uz upotrebu zajedničke kuhinje.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 20 sati nastave nedeljno, odnosno 20 časova opšteg engleskog i 5 časova tematskih lekcija o samom festivalu u Edinburgu. Škola se nalazi u poznatoj George Street, dok se nastava održava u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

FESTIVAL U EDINBURGU ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Edinburgu, imaćete priliku da uživate u šest festivalskih aktivnosti nedeljno. Festival u Edinburgu je svetski poznat po bogatom kulturnom sadržaju uz pregršt dramskih i muzičkih aktivnosti.

Broj nedelja

Cena

1

od 420 GBP*

Cena uključuje: 20 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: smeštaj, registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

*Molimo Vas kontaktirajte nas za više informacija

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Škotska
Uzrast Za odrasle
Grad Edinburg
Sezona Leto
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Bez smeštaja
Prevoz Sopstveni
Tip Individualni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti