Kurs engleskog za odrasle u UK
Kurs engleskog za odrasle u UK
Kurs engleskog za odrasle u UK
Kurs engleskog za odrasle u UK
Kurs engleskog za odrasle u UK
Kurs engleskog za odrasle u UK

Kurs engleskog za odrasle u UK

Kursevi

  Datumi polazaka: svake nedelje tokom godine

  Kursevi počinju svakog ponedeljka (izuzev u vreme praznika)

  Dužina boravka: 2 ili više nedelja

  Uzrast: 18 +

  Individualni program

Ukoliko želite da usavršite Vaše znanje engleskog jezika, najbolje je da to učinite u okruženju u kome je ovaj jezik i nastao. Bilo da se odlučite za kurs engleskog u Engleskoj, Škotskoj, Velsu ili Severnoj Irskoj, boravak u Velikoj Britaniji će Vam omogućiti da čujete različite akcente i dijalekte u realnim životnim situacijama. 

0,00 GBP
850,00 GBP
Od 850,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kursevi engleskog jezika za odrasle dostupni su u gotovo svim školama i u gotovo svim gradovima u Velikoj Britaniji. Ako želite da budete u centru dešavanja, onda je London i škola u Oksford ulici pravi odabir za Vas. Ako Vas više interesuje boravak u mirnijem okruženju, a da Vam centar zbivanja bude na dohvat ruke, onda je Vimbldon ono što tražite. Putnicima koji bi radije boravili izvan Londona, na raspolaganju su kursevi engleskog za odrasle u Oksfordu, Kembridžu, Brajtonu, Mančesteru i mnogim drugim mestima. 

Kurs engleskog za odrasle može biti standardni ili intenzivni kurs opšteg ili poslovnog engleskog, priprema za IELTS, FCE ili CAE, ili se pak možete opredeliti za individualne časove ili kurs stručnog engleskog (za lekare, pravnike, radnike u turizmu). Kursevi obuhvataju 15-30 sati nastave engleskog jezika nedeljno.

Tokom boravka u Velikoj Britaniji u slobodno vreme možete obići najpoznatije znamenitosti.

Za kurs engleskog za odrasle u Velikoj Britaniji postoje opcije smeštaja u studentskim apartmanima, porodici, kampusu univerziteta, hotelu ili hostelu.

U studentskim apartmanima: u jednokrevetnim ili višekrevetnim sobama (1/2 ili 1/3). Postoje standardni apartmani koji se sastoje od nekoliko spavaćih soba sa zasebnim kupatilom. Apartman se deli sa studentima iz drugih zemalja, što vam daje priliku da vežbate engleski i u slobodno vreme. Ovaj smeštaj ne uključuje ishranu, ali svaki apartman poseduje zajedničku kuhinju koju putnici mogu da koriste. 

U porodici: u jednokrevetnim sobama, na bazi polupansiona ili noćenja sa doručkom. Sve porodice su proverene i nalaze se veoma blizu škole (u manjim gradovima) ili u različitim zonama Londona, pri čemu su porodice uglavnom bračni parovi s decom ili bez njih. 

U kampusu univerziteta: u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, sa opcijom ishrane ili ne, u zavisnosti od kampusa.

Na raspolaganju su brojni hoteli i hosteli različitih kategorija.

Cena kursa u Londonu dostupna je po ceni već od 60 GBP nedeljno. Kako cene značajno variraju od vrste smeštaja i nastave koju želite, molimo Vas da nam pošaljete upit na office@englishtours.rs da bismo mogli da sastavimo ponudu koja Vam najviše odgovara. 

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za odrasle
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Bez smeštaja, Hotel, Koledž, Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Sopstveni
Tip Individualni
Vrsta kursa Opšti jezik, Poslovni jezik, Priprema za ESOL ispite