Kurs engleskog u Jorku
Kurs engleskog u Jorku
Kurs engleskog u Jorku
Kurs engleskog u Jorku

Kurs engleskog u Jorku

Kursevi

Kurs engleskog u jednom od najprestižnijih univerziteta

Lokacija: Jork

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 07.07 – 11.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje (15 dana, 14 noćenja)

Uzrast: 10 – 17 godina

0,00 GBP
1.799,00 GBP
Od 1.799,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Jork je britanski grad koji se nalazi u dolini dveju reka, Us i Fos. Centar grada je opasan srednjovekovnim zidinama iz XIV veka, a u njemu se nalazi i jedna od najvećih gotskih katerdrala Severne Evrope, Jork Minister. Zbog bogate arhitekture i mnoštva kulturno-istorijskih znamenitosti, Jork posećuju milioni turista iz čitavog sveta.

Putnici su smešteni u rezidenciji jednog od najprestižnijih univerziteta u Velikoj Britaniji (Queen Ethelburga’s College) u luksuznim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). U skopu rezidencije se nalaze i prostorije za razonodu, dok je čitav kompleks okružen zelenim površinama.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u rezidenciji. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Jorku, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, sa mogućnošću celodnevnog izleta u Londonu. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

 

Broj nedelja

Cena

2

1799 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 5. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade
Grad Jork
Sezona Leto
Namena Za učenike
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti