Postupak dobijanja vize za Veliku Britaniju se, poslednjih godina, poprilično promenio - vađenje same vize ne odvija se u Ambasadi Velike Britanije u Beogradu, već preko agencije Teleperformance koja se nalazi u Airport City-ju, Omladinskih brigada 88, na Novom Beogradu, dok se same aplikacije obrađuju u viznom centru britanske ambasade u Varšavi.

Cena vize za Veliku Britaniju, koja traje šest meseci i odobrava više od jednog ulaska, iznosi 100 funti (oko 110 EUR) - plaća se prilikom popunjavanja formulara za aplikaciju, obračunava se u evrima i može da varira u zavisnosti od kursa funte. 

English Tours svim svojim polaznicima kurseva u Velikoj Britaniji obezbeđuje potrebnu dokumentaciju od škole koju upisuju, popunjava online formular i zakazuje termin razgovora za vizu bez dodatnih naknada.

Ambasada može da zadrži Vaš pasoš do 4 nedelje (20 radnih dana), pa ovo treba da imate na umu ako planirate u to vreme nekud da putujete. Ukoliko Vam je potrebno da dobijete vizu za vreme kraće od četiri nedelje (izdavanje za 5 radnih dana), postoji mogućnost doplaćivanja za prioritetnu uslugu (259 EUR). Cene su podložne promenama u zavisnosti od odnosa funta-evro.

English Tours nudi uslugu posredovanja za dobijanje britanske vize i svima onima koji ne putuju u Veliku Britaniju u našem aranžmanu, a želeli bi da im mi pružimo sve informacije o neophodnim dokumentima, popunimo on-line formular i zakažemo razgovor za vizu. Ovu uslugu nudimo po ceni od 40 EUR. Ukoliko želite da posredovanje završimo u roku od 24 sata od trenutka kada ste nam se obratili za pomoć, možete koristiti naš Golden Service po ceni od 70 EUR.

Od 27.marta 2019. Aplikacioni centar će naplaćivati uslugu skeniranja propratne dokumentacije 30 EUR. Ukoliko želite da mi skeniramo dokuementa za Vas, ova usluga se naplaćuje 2000 dinara. Ako nam dokumente pošaljete u PDF formatu, veličine A4, onda je usluga slanja dokumenata gratis.

Za sve informacije, pozovite nas na broj: 011/3120-730 ili 011/3131-044

Ukoliko želite povoljno da otputujete u Veliku Britaniju i usavršite svoje znanje engleskog jezika, pogledajte naše ponude ili nas kontaktirajte.