Postupak dobijanja vize za Veliku Britaniju se, poslednjih godina, poprilično promenio - vađenje same vize ne odvija se u Ambasadi Velike Britanije u Beogradu, već preko agencije Teleperformance koja se nalazi u Airport City-ju, Omladinskih brigada 88, na Novom Beogradu, dok se same aplikacije obrađuju u viznom centru britanske ambasade u Varšavi.

Cena vize za Veliku Britaniju, koja traje šest meseci i odobrava više od jednog ulaska, iznosi 100 funti (oko 110 EUR) - plaća se prilikom popunjavanja formulara za aplikaciju, obračunava se u evrima i može da varira u zavisnosti od kursa funte. 

English Tours svim svojim polaznicima kurseva u Velikoj Britaniji obezbeđuje potrebnu dokumentaciju od škole koju upisuju, popunjava online formular i zakazuje termin razgovora za vizu bez dodatnih naknada.

Ambasada može da zadrži Vaš pasoš do 4 nedelje (20 radnih dana), pa ovo treba da imate na umu ako planirate u to vreme nekud da putujete. Ukoliko Vam je potrebno da dobijete vizu za vreme kraće od četiri nedelje (izdavanje za 5 radnih dana), postoji mogućnost doplaćivanja za prioritetnu uslugu (254 EUR). Cene su podložne promenama u zavisnosti od odnosa funta-evro.

English Tours nudi uslugu posredovanja za dobijanje britanske vize i svima onima koji ne putuju u Veliku Britaniju u našem aranžmanu, a želeli bi da im mi pružimo sve informacije o neophodnim dokumentima, popunimo on-line formular i zakažemo razgovor za vizu. Ovu uslugu nudimo po ceni od 40 EUR. Ukoliko želite da posredovanje završimo u roku od 24 sata od trenutka kada ste nam se obratili za pomoć, možete koristiti naš Golden Service po ceni od 70 EUR.

Za sve informacije, pozovite nas na broj: 011/3120-730 ili 011/3131-044

Ukoliko želite povoljno da otputujete u Veliku Britaniju i usavršite svoje znanje engleskog jezika, pogledajte naše ponude ili nas kontaktirajte.