English Tours je licencirana turistička agencija specijalizovana za edukativni turizam. Mi organizujemo letnje škole za učenje engleskog jezika i druge edukativne programe već preko deset godina. Sarađujemo samo sa onim inostranim školama i obrazovnim ustanovama koje su akreditovane od strane Britanskog saveta i ostalih relevantnih institucija i koje nude veliki broj kurseva engleskog jezika i pomažu u sticanju jezičkih veština na svim nivoima.

Zašto da izaberete baš nas?

Mi predstavljamo mnogo više od turističke agencije s obzirom da smo specijalizovani za letnje škole kao i edukativne i turističke programe u Velikoj Britaniji, na Malti i u Srbiji. Tokom cele godine sarađujemo sobrazovnim institucijama i neprekidno radimo na učvršćivanju naših dobrih odnosa. S druge strane, lično se upoznajemo sa svim našim polaznicima i ne oslanjamo se samo na to da će im samo odabrana škola pružiti neophodnu brigu kada je potrebno. Mi smo stalno tu za njih! 

Posebno ističemo činjenicu da u toku leta imamo sopstvene predstavnike na svakoj lokaciji, čija dužnost je da obezbede sve što vam je potrebno kako u školi, tako i van nje. 

Ako ste odlučili da naučite engleski jezik, škole jezika u zemlji gde se on govori su svakako pravi izbor. S druge strane, ukoliko ste se odlučili da nastavite školovanje u Velikoj Britaniji, da se usavršite kao nastavnik engleskog jezika ili da upoznate Englesku kao turista, prepustite nam da sačinimo pravi aranžman za vas!