Poštovani klijenti,

obaveštavamo vas da plaćanja turističkih aranžmana za domaće programe - kampove koji se održavaju u Republici Srbiji: Winter Kopaonik - skijanje i engleski, English & Deutsche Summers Ivanjica i English Revision Summers: Javor, od sada možete da izvršite  po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Kako ne moramo da konvertujemo novac u stranu valutu kad plaćamo usluge našim hotelima i kako smo u mogućnosti da usluge na teritoriji Srbije plaćamo u dinarima, tako smo želeli da se i prema našim klijentima postavimo na način koji podrazumeva međusobno poverenje i obostrano zadovoljstvo. Na ovaj predlog koji je došao od strane Ministarstva turizma i telekomunikacija smo se rado odazvali i nadamo se da će to našim klijentima značiti.

Kad je reč o inostranim programima, konverzija u stranu valutu i plaćanje našim partnerima u inostranstvu u njihovoj važećoj valuti i dalje podrazumeva plaćanje po prodajnom kursu Intesa banke a.d. Beograd, a link možete pogledati ovde:http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html 

Broj računa: 155-20639-76

Primalac: English Tours, Staro sajmiste 29

Novi Beograd