1.        Da bi se steklo pravo učešća u ovoj nagradnoj igri nisu potrebne nikakve uplate niti kupovine. Učesnici moraju imati od 8 do 18 godina.  Svi učesnici moraju se pridržavati sledećih pravila:
  1.        Učesnici mlađi od 18 godina moraju dostaviti saglasnost roditelja ili staratelja za učešće u pisanoj formi ukoliko se to od njih bude tražilo.
  2.       U izbor za pobednika ulaze samo oni učesnici koji su lajkovali Facebook stranicu English Tours-a, lajkovali i podelili željenu objavu na svom zidu, a zatim u komentaru na zidu stranice English Tours-a napisali svoj predlog i/ili okačili fotografiju.
  3.        Članovi porodica zaposlenih u English Tours-u, The English Book-u ili zaposlenih u Stranoj Knjizi nemaju pravo učešća u nagradnoj igri.
 2.        Rok za prijave je petak, 16. decembar, do 17:00 časova. Nakon ovog datuma neće se prihvatati nove prijave niti će English Tours snositi odgovornost za prijave koje nisu stigle.
 3.      Promoter zadržava pravo otkazivanja ili izmene pravila nagradne igre i ovih uslova za učešće u slučaju više sile ili okolnosti koje su van njegovog uticaja. U slučaju da do ovakvih promena dođe, promoter će o ovome obavestiti učesnike u najkraćem mogućem roku.  
 4.        Promoter ne snosi odgovornost za netačne podatke o nagradi koje su učesnici dobili od treće strane, a koja nije ni u kakvoj vezi sa nagradnom igrom.
 5.        Nagrada se ne može unovčiti. Nagrada se ne može preneti na drugo lice. Datumi osvojenog putovanja (nagrade) se ne mogu menjati, a pobednik mora biti u mogućnosti da bude dostupan na ovaj datum; u suprotnom, nagrada ne važi.
 6.        English Tours će odabrati učesnike koji su ušli u najuži izbor, a pobednika će izglasati naši pratioci na društvenim mrežama. U slučaju pokušaja manipulacije bilo koje vrste, učesnici će biti diskvalifikovani.
 7.        Pobednik će biti obavešten putem imejla u roku od 28 dana od krajnjeg roka za prijave. Ukoliko ne uspe da stupi u kontakt sa pobednikom u roku od 14 dana od dana proglašenja, promoter zadržava pravo oduzimanja nagrade i proglašenja novog pobednika.
 8.        Odluka promotera će važiti kao konačna i svaka dalja prepiska će biti onemogućena.  
 9.        Učešćem u ovoj nagradnoj igri učesnici prihvataju ove uslove.
 10.    Prijavom na ovu nagradnu igru smatraće se da su učesnici pročitali i prihvatili ove uslove.