Razgledanje i šoping u Londonu
Razgledanje i šoping u Londonu
Razgledanje i šoping u Londonu

Razgledanje i šoping u Londonu

Studijska putovanja

Lokacija: London  

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Januarske rasprodaje: od 6. do 13. januara 2019. (8 dana, 7 noći)

Uskršnji predah: od 28. aprila do 5. maja 2019. (8 dana, 7 noći)

Leto u gradu: od 18. do 25. avgusta 2019. (8 dana, 7 noći)

0,00 GBP
449,00 GBP
Od 449,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Semjuel Džonson, tvorac prvog engleskog rečnika, rekao je: „Kada je čovek umoran od Londona, umoran je od života”. Zaista, kao jedan od najvećih i najboljih gradova na svetu, London nije potrebno mnogo predstavljati. Program putovanja u London kreiran je sa idejom da onima koji ga posećuju po prvi put pokaže najbolje što ovaj neverovatni grad ima da ponudi, bez potrebe da se traga za punktovima sa informacijama i bez stresa od samostalnog korišćenja tjuba. Naši iskusni vodiči provešće Vas kroz ulice Londona i biće sa Vama sve dok se ne budete osećali lagodno da sami šetate i otkrivate delove grada koji Vas najviše interesuju.

Putnici su smešteni u modernoj rezidenciji The Stay Club u Vilzdenu (zona 2) u dvokrevetnim studijima sa kupatilom na bazi noćenja sa doručkom. U sobi se nalazi mini kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, tanjirima i escajgom, što je veoma zgodno ukoliko ne želite da večerate u gradu. Rezidencija se nalazi nedaleko od stanice i linije metroa koja prolazi kroz sam centar Londona (Bakerloo line). Svim putnicima će biti obezbeđena propusnica za prevoz (Oyster card) za zone 1 i 2 koja važi za metro, autobuse i londonsku železnicu.

RAZGLEDANJE ■ Svakog jutra posećujemo neke od poznatih muzeja ili galerija ili pak neku drugu znamenitost Londona. Počinjemo turom Londona uz pratnju iskusnog vodiča, koja podrazumeva obilazak zgrade Parlamenta, Vestminsterske opatije, Bakingemske palate i Trafalgar skvera. Takođe, planirani su odlasci do južne obale Temze (Southbank), obilasci Britanskog muzeja i Nacionalne galerije, kao i vožnja brodom do Griniča, poseta Prirodnjačkog muzeja i Katedrale Sv. Pavla.

ŠOPING ■ Kupovina u Londonu nije obavezna, ali svakako predstavlja nešto čemu sigurno nećete moći da odolite! Planirani su odlasci do najpopularnijih šoping zona u Londonu, poput Oksford ulice, Kovent Gardena, Kamden tržnice, Borou i Spitafilds tržnice, Kanari Vorfa, Vestfild šoping centra i jednog od popularnih autleta u Londonu.

 

Naši vodiči će Vam pomoći da rezervišete posete ostalih atrakcija i iskusite sve što London ima da ponudi, poput muzeja voštanih figura Madam Tiso, gledanja predstave na Vest Endu, preporučićemo Vam najbolje restorane i pabove, Harry Potter World, posete stadiona ili gledanje mečeva Premijer lige. Postaraćemo se da precrtate sve sa Vaše liste želja i da doživite London onako kako ste oduvek zamišljali!

Cena od  449 £ za 7 noćenja s doručkom.

Cena uključuje sledeće:

·         Smeštaj u dvokrevetnom studiju na bazi noćenja s doručkom

·         Propusnicu za prevoz u centralnom Londonu (zone 1 i 2)

·         Vožnju Temzom od Vestminstera do Griniča

·         Povratni transfer od aerodroma do smeštaja taksijem ili mini busom

·         Usluge vodiča pre podne

·         Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·         Usluga posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje o dokumentaciji)

Cena ne uključuje sledeće:

·         Vizu za Veliku Britaniju (oko 100 £)

·         Avionsku karta

·         Ručak i večeru

(postoji mogućnost doplate za obroke u smeštaju, oko 8 £ dnevno)

Doplata za jednokrevetnu sobu 125 £ (fakultativno)

 

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 20. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za odrasle, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Proleće
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Specijalne ponude
Institucija bez institucije