Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London
Uskršnje putovanje u London

Uskršnje putovanje u London

Studijska putovanja

Uskršnje putovanje u London

 

Lokacija: London

Datum polaska: od 28. aprila do 05. maja 2019.

Dužina boravka: 8 dana (7 noćenja)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

0,00 GBP
1.019,00 GBP
Od 1.019,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Ukoliko nikada niste bili u Londonu, treba da znate da se u ovom neverovatnom gradu toliko toga može videti i uraditi i da se gotovo na svakom uglu nalazi neka od svetski poznatih znamenitosti, bilo da je reč o starim građevinama ili modernoj arhitekturi. S druge strane, ukoliko ste nekada posetili London, bilo poslovno ili privatno, onda bez ikakve sumnje znate da je teško videti sve što ovaj grad ima da ponudi u toku samo jednog boravka.

Putnici su smešteni u rezidenciji The Stay Club u Vilzdenu (zona 2) u dvokrevetnim studijima sa kupatilom na bazi polupansiona (doručak i večera). U sobi se nalazi mini kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, tanjirima i escajgom. Rezidencija se nalazi nedaleko od stanice i linije metroa koja prolazi kroz sam centar Londona (Bakerloo line). Svim putnicima će biti obezbeđena propusnica za prevoz (Oyster card) za zone 1 i 2 koja važi za metro, autobuse i londonsku železnicu.

Uskršnje putovanje u London je turističkog karaktera. Imaćete priliku da obiđete najpoznatije znamenitosti Londona, uključujući posete svetski poznatim muzejima poput Britanskog muzeja. Svaka tura je vođena na engleskom jeziku od strane iskusnog vodiča. Pored znamenitosti opisanih u planu putovanja, na raspolaganju je i mnoštvo fakultativnih opcija, poput poseta nekom od čuvenih fudbalskih stadiona (Čelsi, Arsenal, Vembli), poseta muzeju u Vimbldonu, zatim muzej voštanih figura Madam Tiso, Londonska tamnica, vožnja na Milenijumskom oku.

PROGRAM PUTOVANJA

1.  DAN  –  Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla. Putovanje do Londona. Smeštanje u sobe. Posle podne: pešačka tura u Londonu koja uključuje obilazak sledećih znamenitosti: Bakingemska palata sa posmatranjem smene straže, zgrade Parlamenta i Vestminsterska opatija, trgovi Trafalgar i Pikadili. Putnici će imati prilike da čuju mnoge detalje o ovim znamenitostima, njihovom značaju i istorijskim događajima koji su vezani za njih.

2. DAN – Obilazak južne obale Temze (Southbank) i zgrade London County Hall, Nacionalnog pozorišta i Instituta britanskog filma. Poseta muzeju moderne umetnosti Tejt. Obilazak Šekspirovog teatara Gloub, broda Golden Hind; katedrala Sautvork, Borou tržnica.

3. DAN – Jutarnja poseta Britanskom muzeju (Rozeta kamen, mermerne skulpture sa Partenona, egipatska, grčka i rimska istorija). Priča o Karlu Marksu i pisanju dela Kapital. Kovent garden.

4. DAN – Šetnja Hajd parkom, viktorijanska tura s posetom najznačajnijim spomenicima tog perioda. Obilazak Prirodnjačkog muzeja (paleontologija, pomorska biologija, ornitologija, geologija), Muzeja nauke (istraživanje svemira, tehnologije budućnosti, istorija otkrića 20. veka).

5. DAN – Obilazak Tauer hila i Londonske tvrđave. Poseta Spitlfilds tržnici. Poseta Vajtčepelu. Obilazak poslovnog dela Londona uz posetu spomeniku velikom požaru u Londonu. Katedrala Svetog Pavla.

6. DAN – Odlazak u Grinič brodom, uključujući obilazak Kanari Vorfa, broda Cutty Sark, Kraljevskog pomorskog muzeja i Griničke opservatorije (nulti meridijan). 

7. DAN – Poseta Kamden tržnici uključujući šetnju ulicom Haj Stirt i posetu Hors stejbls tržnici. Šetnja duž obale kanala uz obilazak Ridžents parka i poznate ulice Bejker.

8. DAN – Odlazak u suvenirice, pakovanje i odlazak na aerodrom. Povratak u Beograd.

Cena

1019 GBP

Cena uključuje: avio kartu, vizu, smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera), propusnicu za Londonski metro, aerodromske transfere taksijem ili mini busem, izlete prema programu, usluge vodiča.

Cena ne uključuje: fakultativne izlete i ulaznice za znamenitosti koje nisu obuhvaćene programom putovanja.

Cena važi do 31.12.2018, odnosno do popune mesta.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 20. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Proleće
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za učenike, Za zaposlene
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Specijalne ponude