Integracija sa učenicima u Bornmutu
Integracija sa učenicima u Bornmutu

Integracija sa učenicima u Bornmutu

Studijska putovanja

Integracija sa učenicima u Bornmutu uz vikend u Londonu

Lokacija: Bornmut, London

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: od 27.aprila do 05. maja 2019.

Dužina boravka: 9 dana, 8 noći

Uzrast: 12 – 17 godina

0,00 GBP
1.299,00 GBP
Od 1.299,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Program integracije sa učenicima u školi u Bornmutu osmišljen je tako da učenicima iz Srbije omogući prisustvo na nastavi u tipičnoj britanskoj školi. Na ovaj način, učenici će imati priliku da učestvuju na časovima iz različitih školskih predmeta u engleskom govornom okruženju. Putovanje podrazumeva sedmodnevni boravak u primorskom gradu Bornmutu uz vikend u Londonu.

Tokom boravka u Bonmutu, učenici su smešteni u britanskim porodicama (po dvoje u porodici) na bazi punog pansiona, pri čemu se doručkuje i večera sa porodicom, dok je ručak u školi. Svakom učeniku iz Srbije biće dodeljen school buddy, odnosno učenik iz Engleske istog uzrasta koji će se sa njim družiti, pružati mu informacije od značaja i upotpuniti iskustvo. Boravak u Londonu podrazumeva smeštaj u modernoj rezidenciji u dvokrevetnim studijima sa kupatilom i mini kuhinjom, na bazi polupansiona (doručak i večera).

NASTAVA ■ Časovi se održavaju u školi u Bormutu radnim danima od 8.20 do 15.00 časova. Učenici će imati priliku da učestvuju na časovima iz raznih predmeta, poput matematike, istorije, biologije, u savremeno opremljenim učionicama i u prisustvu lokalnih učenika. U razgovoru sa svojim vršnjacima iz Engleske, učenici će uvežbavati svoje znanje engleskog jezika u različitim realnim situacijama.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, program integracije obuhvata i jednu celodnevnu ekskurziju do Oksforda ili Bata, kao i vikend u Londonu. Radnim danima nakon časova učenici učestvuju u popodnevnim aktivnostima koje podrazumevaju mini golf, pešačke ture ili pak zabavne aktivnosti u školi. Večeri se provode u krugu porodice uz priliku da se dodatno usavrši veština komunikacije na engleskom u realnom okruženju. Posete u Londonu podrazumevaju obilazak najpoznatijih znamenitosti u pratnji iskusnog vodiča, poput Big Bena, Bakingemske palate, Britanskog muzeja i slično.

 

Broj nedelja

Cena

2

1299 GBP

Cena uključuje: avio kartu, vizu, smeštaj u porodici na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) u Bornmutu, odnosno u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera) u Londonu, propusnicu za metro, aerodromske transfere taksijem ili mini busem, izlete prema programu, usluge vodiča.

Cena ne uključuje: fakultativne izlete i ulaznice za znamenitosti koje nisu obuhvaćene programom putovanja.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 20. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za mlade, Za tinejdzere
Grad Bornmut, London
Sezona Proleće
Namena Za učenike
Smeštaj Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Individualni, Specijalne ponude
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti