Utisci

Dušan Terzić
Dušan Terzić
student
“Vratio sam se iz UK i zaista sam prezadovoljan svojim boravkom. Primarni cilj, poboljsanje jezika je ostvaren, sada sam mnogo opusteniji kada pricam na engleskom. Koledz je bio odlican, nastavnici su zaista na fenomenalan nacin drzali nastavu. ”
Jelena Milić
Jelena Milić
profesor engleskog jezika
“Postoje brojni razlozi zasto vec godinama uspešno sarađujem sa The English Book-om, a to su pre svega njihova profesionalnost, preciznost i odgovornost prema polaznicima. Izuzetno se vodi računa o odabiru koledža, tako da su nastava i smeštaj uvek na najvišem nivou, a moji učenici se s ovih putovanja vraćaju zadovoljni, puni utisaka i obogaćeni novim znanjem engleskog jezika.”
Porodica Lazović
Porodica Lazović
Kragujevac
Upravo smo se vratili sa Kopaonika, gde smo proveli  par dana pošto je naš sin,  završio letnji kamp engleskog jezika. Zelim da vam izrazim naše veliko zadovoljstvo zbog kompletnog utiska koji nosimo o organizaciji ovog programa, na osnovu  Vukove priče,  prepune sreće, novih doživljaja, prijatelja, i naravno evidentnog napretka u savladavanju engleskog jezika!
Svetlana Miladinović
Svetlana Miladinović
profesor engleskog jezika
“Kada saljete svoje dete u letnju skolu u Engleskoj, svakako vam nije sve jedno preko koje agencije ce ici, kakav tretman ce imati tamo i ko ce brinuti o njemu. Ovu bojazan sa imala i ja, ne samo kao roditelj vec i kao profesor koji ce povesti grupu tinejdzera u Kanterberi, pre nego sto sam odabrala The English book. Oni su mi se ucinili kao pouzdan, posvecen i brizan tim. i... nisam pogresila. ”